Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nin Duvarları Tablolarla Süslenecek

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinin koridorlarına asılmak üzere Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından tablolar hazırlanacak. Yapılacak olan çalışmayla hastaneye tedavi olmak için gelen hastaların, hasta yakınlarının ve aynı zamanda çalışanların bir nebze olsun bulundukları hastane ortamından uzaklaşmaları, rahatlamaları hedeflendi.

Üniversitelerin yalnızca bilimsel çalışmalar yapmadığını toplumun hizmet aldığı alanların daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için de çalışmalar yürüttüklerini belirten Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Merkez Müdürü Doç. Dr. Bekir Hakan Bakkal “Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanemizle ilimiz halkına sağlık hizmeti veriyor ve kişilerin sağlık kalitesini artırma misyonuyla hareket ediyoruz. Hastalar için kalmış oldukları mekânların özellikleri ve görüntüsü de çok önemli. Biz de bu düşünceden yola çıkarak hastanede daha güzel bir görüntü oluşturmak için koridorlarda tablo şeklinde resim asma kararı aldık. Hastaneye gelen insanların kendilerinden bir şey bulabilecekleri, ilgilerini çekebilecek tablolar olsun istedik. Güzel Sanatlar Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri yapacakları resimleri hastanemizin duvarlarına asacak. Biz bu tabloları hastanemizin koridorlarında sergileyeceğiz.”