Öğretim Üyemizin Başarısı

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 51. Ulusal Kongresi'nde Fakültemiz Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı iki büyük ödül kazanmıştır.

25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen TARD 51. Ulusal Kongresi - TARK 2017 bilimsel program dahilindeki "Klinik Çalışma Sözlü Sunu Yarışması'nda -"Mekanik ventilasyon altındaki hastaların sıvı tahmininde pleth variabilite indeks ve vena kava inferior distansibilite indeksi'nin karşılaştırılması" başlıklı çalışması ile Yrd.Doç.Dr. Özcan Pişkin ve Yrd. Doç.Dr. İlker Öz Klinik Çalışma Sözlü Sunu Yarışmasında "İKİNCİLİK" ödülüne , Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Asistan Dr. Eren Açıkgöz Uzmanlık Öğrencileri Temel Eğitim Kursu Sınavı'nda "ÜÇÜNCÜLÜK" ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca Avrupa Anestezi Derneği European Society of Anesthesiology (ESA)- "The Committee for the European Education in Anesthesiology (CEEA)" tarafınca 6 modül halinde gerçekleştirilen tüm eğitimlere katılarak CEEA sertifika belgesini almaya hak kazanan Yrd.Doç.Dr. Bengü Gülhan Aydın ve Yrd. Doç. Dr. Özcan Pişkin'e kongrede Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanı Prof.Dr. Hülya Bilgin tarafından CEEA sertifikaları takdim edilmiştir. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.