Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine hayırseverlerin katkısı devam ediyor

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi‘nde Avukat Necati YÖRÜKOĞLU tarafından tefriş edilen oda hizmete açıldı.

20 Aralık 2017 tarihinde Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Ortopedi Kliniğinde gerçekleştirilen açılışa Merkez Müdürü Doç. Dr. Bekir Hakan BAKKAL, Hastaneler Başmüdürü Cihangir KOCA, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Emine FİDAN, servis çalışanları ve Avukat Necati YÖRÜKOĞLU katıldı.

Merkez Müdürü Doç. Dr. Bekir Hakan BAKKAL hastanemize yapılan bu tür bağışların önemine değinerek; “Yapılan katkılarla hastanemizin hizmet kalitesi yükselmekte ve hastalarımızın memnuniyeti de giderek artmaktadır.” dedi ve program sonunda Avukat Necati YÖRÜKOĞLU’na teşekkür belgesi verdi.