Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Oda Tefrişleri Devam Ediyor…

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Dermatoloji – FTR Kliniğinde Bedriye ÖZKAN tarafından tefriş edilen odanın açılışı yapıldı.

3 Mart 2017 tarihinde Merkez Müdürü Doç. Dr. Bekir Hakan BAKKAL, Merkez Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aydemir KALE, Hastaneler Başmüdürü Mustafa GELEN, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Emine FİDAN, servis çalışanları, Bedriye ÖZKAN ve ailesinin katılımlarıyla gerçekleştirilen açılışta Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne yaptığı katkılardan dolayı Bedriye ÖZKAN’a teşekkür belgesi verildi.

Merkez Müdürü Doç. Dr. Bekir Hakan BAKKAL hastanemize yapılan bu tür bağışların önemine değinerek, “Bedriye Özkan hanımefendinin hastanemizde tefrişini yaptığı 3. odanın açılışın yaptık. Sağlık alanında yapılan bu tür yardımlar birçok insana ulaşıyor. Sizin gibi hayırseverlerin hastanemize yaptığı katkılardan dolayı hem hastanemiz hem de bu odalarda kalacak olan hastalarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.