Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi | 13. Ulusal Jinekoloji Onkoloji Kongresi | Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi

13. Ulusal Jinekoloji Onkoloji Kongresi

07-11 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen 13. Ulusal Jinekoloji Onkoloji Kongresinde hastanemiz Jinekoloji ve Obstetri Servisinde hemşire olarak görev yapan Aysel TOPAN, Hülya EROĞLU, Özgür BAHADIR, Vildan KALKAN AKYÜZ, Arzu AYDIN,Halime KARAGÜLMEZ, Yıldız AKYÜZ ve diğer Jinekoloji- Obstetri hemşireleri ile Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Başkanı Prof.Dr. Mehmet İ. HARMA ve Prof. Dr. Müge HARMA’nın hazırlamış olduğu “Hemşirelik Öğrencileri ile Çalışan Hemşirelerin Hpv Aşısı ile İlgili Bilgi Düzeylerinin Değerlendirilmesi” ve “Hemşirelik Öğrencileri ile Çalışan Hemşirelerin Servikal Smear ile İlgili Bilgi Düzeylerinin Değerlendirilmesi” başlıklı poster bildirileri birincilik ödülü kazanmıştır. İlgili görseller ekte sunulmuştur.

Poster İçin Tıklayınız

Poster İçin Tıklayınız